Informatiebijeenkomst ZP'ers

Aan de slag als zelfstandig professional in de jeugdbescherming?


Vind jij ook dat de jeugdbescherming in Nederland anders moet? Heb jij liefde voor het vak als jeugdbeschermer, maar loop je ook dagelijks tegen de bureaucratische grenzen van het systeem aan? Misschien is werken als zelfstandig professional bij Briedis jeugdbeschermers iets voor jou! Bij Briedis geloven we dat jeugdbescherming in Nederland anders moet. En we zijn hard op weg om dat te doen. Wij zoeken bevlogen professionals die als zelfstandige met ons willen pionieren. Benieuwd wat Briedis voor jou kan betekenen en jij voor Briedis? Kom dan naar een van onze informatiebijeenkomsten in Zoetermeer.


Vanwege de Corona-maatregelen worden nu geen fysieke bijeenkomsten georganiseerd.

 

Wij vertellen je, geheel vrijblijvend, alles over Briedis en zelfstandig ondernemen binnen onze coöperatie. Uiteraard kun je hier terecht met al je vragen.

Info bijeenkomst:

- donderdag 28 januari 2021 om 20.00 uur

- maandag 8 februari 2021 om 19.30 uur

- vrijdag 26 maart 2021 om 09.00 uur

Geef je op via het 'Aanmelden informatiebijeenkomst Briedis' en we nemen contact met je op voor een maken van een digitale afspraak.

Aanmelden kan via deze link.

Over Briedis
Briedis is de nieuwste gecertificeerde instelling (GI) in Nederland. Op 10 september 2018 hebben wij het certificaat ontvangen van het Keurmerkinstituut. Wij richten ons op de uitvoering van een rechterlijke jeugdbeschermingsmaatregel maar ook casusregie waarbij geen sprake is van een maatregel. Ons werkgebied is voorlopig in de regio’s Midden-Holland (Gouda e.o.), Gooi- en Vechtstreek, Zeeland, West-Brabant West, West-Brabant Oost en Hart van Brabant.  

Coöperatie 
Briedis is een coöperatie van zelfstandige jeugdbeschermingsprofessionals (ZP’ers). Wij richten ons op de uitvoering van rechterlijke jeugdbeschermingsmaatregelen én casusregie waarbij geen sprake is van een maatregel. Briedis heeft een platte organisatievorm, zonder leidinggevenden omdat wij geloven dat jeugdbeschermers die hun bevlogenheid en energie volop in hun werk kunnen steken, hun werk beter kunnen doen. Zo hebben wij meer tijd en persoonlijke aandacht voor het kind, hun gezin en omgeving.

Briedis is het beste van twee werelden
Zowel beginnende talenten als doorgewinterde professionals zijn welkom bij Briedis. Iedere professional is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen uitvoerende werk. Er is veel ruimte voor creativiteit. Wij delen kennis en leren elkaar de fijne kneepjes van het vak. Zo combineren we de voordelen van twee werelden: zelfstandig ondernemen in een organisatie waar je er nooit alleen voor staat.

Lees meer >