Professionals

Briedis zoekt pioniers
 

Bij Briedis geloven we dat jeugdbescherming in Nederland anders moet. Dus dat gaan we ook doen! Wij zoeken bevlogen professionals die als zelfstandige met ons willen pionieren.

Briedis is de nieuwste GI (gecertificeerde instelling) in Nederland. Een coöperatie van zelfstandige jeugdprofessionals (ZP’ers). Wij richten ons op de uitvoering van rechterlijke jeugdbeschermingsmaatregelen én casusregie waarbij geen sprake is van een maatregel. Wij organiseren ons werk anders. Briedis heeft een platte organisatievorm, zonder leidinggevenden. Ons team bestaat uit zelfstandige jeugdzorgprofessionals, gedragswetenschappers en andere experts. Bevlogen professionals die hun vak verstaan en vernieuwend willen zijn. Stuk voor stuk ondernemers die onder de vlag van Briedis samenwerken. Door de caseload te verlagen is er meer tijd en aandacht voor de kinderen, het gezin en hun omgeving. Daarnaast is ons ICT-systeem zo ontwikkeld dat het onze processen ondersteunt en de effecten meet.  Wij registeren alleen dat wat nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Ook dát scheelt tijd.

Ieder kind een team
Rond elk kind vormen wij een team waarin ieder vanuit zijn eigen achtergrond een rol vervult. Zo kunnen wij samen alles doen wat nodig is voor het kind, het gezin en de omgeving. Elk team bestaat uit twee jeugdbeschermers, een gedragswetenschapper, een jurist en een Briedis regelheld.

Het beste van twee werelden
Zowel beginnende talenten als doorgewinterde jeugd(beschermings)professionals zijn welkom bij Briedis. Onze coöperatie is opgebouwd vanuit een zogenaamde gildestructuur. Iedere professional is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen uitvoerende werk. Er is veel ruimte voor creativiteit. Binnen de gildes delen we kennis en leren beginnende professionals de fijne kneepjes van het vak. Zo combineren we de voordelen van twee werelden: zelfstandig ondernemen in een organisatie waar je er nooit alleen voor staat.

En jij?
De eisen die wij aan onze jeugdzorgprofessionals stellen zijn hoog. Geloof jij dat jeugdbescherming in Nederland anders moet? Beschik jij over de juiste kwalificaties, een flinke dosis ondernemerschap en ben je een tikje eigenwijs? Dan maken wij graag kennis met jou!Dat doen we overigens ook als je wel enthousiast bent geworden maar nog grote twijfels hebt of zelfstandig worden wel iets voor jou is.

Neem contact met ons op:  welkom@briedis.nl of bel 085 – 1301 655

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Briedis?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.