Opdrachtgevers

Briedis zoekt pioniers
 

Bij Briedis geloven we dat jeugdbescherming in Nederland anders moet. De caseload kan omlaag en de kwaliteit omhoog. Simpelweg door het werk anders te organiseren hebben wij meer tijd en aandacht voor de kinderen waar het allemaal om draait. Wij zoeken opdrachtgevers die met ons willen pionieren.

Coöperatie van zelfstandige professionals
In Nederland zijn honderden bevlogen, goed gekwalificeerde jeugdbeschermers dagelijks bezig met hun vak.  De ervaring is dat zij té vaak belast zijn met de organisatorische kant van het werk. Veel steeds veranderende protocollen, systemen en werkwijzen. Steeds minder tijd rechtstreeks voor de kinderen.

Bij Briedis doen we het anders. Wij zijn een nieuwe coöperatieve GI (gecertificeerde instelling) in Nederland. Wij richten ons op de uitvoering de uitvoering van rechterlijke jeugdbeschermingsmaatregelen én casusregie waarbij geen sprake is van een maatregel. Ons team bestaat uit zelfstandige professionals (ZP’ers). Bevlogen, ondernemende mensen die hun vak verstaan en vernieuwend willen zijn. Jeugdbeschermers, gedragswetenschappers, juristen en administratieve krachten. Samen hebben wij alle disciplines en expertises in huis. Door slim samen te werken en logisch te organiseren hebben wij meer tijd én persoonlijke aandacht voor de kinderen, het gezin en hun omgeving. Hierbij streven wij ernaar om minstens 90% van alle trajecten binnen 2 jaar succesvol af te ronden.  

Innovatief en transparant
Wij bieden opdrachtgevers een eigentijds en innovatief alternatief. Passend bij de hoge eisen die we in Nederland stellen aan de jeugdbescherming. Uitgevoerd volgens alle geldende richtlijnen en normen, maar wel met kortere doorlooptijden. Wij registreren alles (maar dan ook alleen dat) wat nodig is om ons werk goed te doen en te kunnen meten wat de effecten zijn. Daarbij geven wij onze opdrachtgevers wel 100% inzicht in wat we organisatorisch doen, hoeveel het kost, waar we besparen en wat de resultaten van ons werk zijn. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Opdrachtgevers gezocht
Wij zoeken opdrachtgevers die met ons willen pionieren. Die open staan voor innovatie in de jeugdbescherming en ruimte geven aan professionals die een aanpak hanteren waarbij échte persoonlijke aandacht en hart voor de zaak de norm is.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op door te mailen naar welkom@briedis.nl of bel 085 – 1301 655.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Briedis?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.