COVID-19

Graag informeren over hoe wij omgaan met de situatie rondom het bestrijden van het Corona-virus: 

Als uitgangspunt gaan we steeds uit van de adviezen en maatregelen van RIVM en Kabinet.  We hebben daarnaast interne afspraken gemaakt en maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat onze organisatieprocessen door kunnen blijven lopen en ook hoe we de komende dagen en weken jullie kunnen ondersteunen bij het omgaan met deze voor iedereen ongewone situatie. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt die moeten voorkomen dat teveel mensen van ons tegelijkertijd uitvallen en vervanging niet mogelijk is. 

Concreet betekent het dat huisbezoeken of afspraken op kantoor worden uitgesteld of per telefoon gaan. Als het belangrijk is dat een huisbezoek of een begeleid bezoek toch doorgaat dan kan dat alleen als niemand gezondheidsklachten heeft. Daarover wordt vooraf even contact opgenomen. 

De jeugdbeschermers zijn vooral per mobiel en/of videobellen en natuurlijk per e-mail bereikbaar. Als er door hen niet kan worden opgenomen, wordt u automatisch naar een collega op kantoor doorgeschakeld en kunt u een terugbelverzoek achterlaten. U kunt -als de verbinding uitvalt- ook rechtstreeks bellen naar het algemene nummer: 085-1301655. 
Als de landelijke richtlijnen en adviezen wijzigen, zullen we onze maatregelen aanpassen en laten we dat natuurlijk weten.